| ||||||||
Jedynka na pierwszym miejscu i nie ostatnim − 1* | *9*4 | |||||||
| ||||||||
Jedynka na ostatnim miejscu i nie pierwszym 8* | *9*1 | |||||||
| ||||||||
1||11xy gdzie x∊{0,2,3,4,5,6,7,8,9}, y∊{3,5,7,9} mamy | *9*4=108 mozliwości | |||||||
| ||||||||
1||xx1||1 gdzie x∊{0,2,3,4,5,6,7,8,9} mamy | *9*9=243 | |||||||
| ||||||||
x11y1 gdzie x∊{2,3,4,5,6,7,8,9},y∊{0,2,3,4,5,6,7,8,9} mamy: 8* | *9=216 | |||||||
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |