matematykaszkolna.pl
wskazowki maturzysta: witam, zna ktos moze jakies sposoby na arkusz z matematyki PR? zaczynanie od ostatniego zadania itd Na chwile obecną pisze arkusze po 40−60%, i niestety im dluzej licze, tym wiecej bledow rachunkowych i mniejsza "ochota" na myslenie czyli rozwiazywanie tych bardziej punktowanych zadan. nie wynika to z tego, ze mi sie nie chce, ale po ponad 1h liczenia i siedzenia w miejscu, poprostu zastygam ponadto po ok. 1.5h moj mozg domaga sie cukru a niestety z tego co wiem na mature nie mozna zabierac nic do jedzenia/picia PS: Jescze nie probowalem, liczyc od konca arkusza, ale napewno sproboje przynajmniej na arkuszach z poprzednich lat
20 kwi 12:50
maturzysta: bylbym wdzieczny, za kazda wskazowke!
20 kwi 12:50
maturzysta: ktos cos
20 kwi 18:56
zef: Zawsze można zrobić przemyt jakiś super słodkich cukierków
20 kwi 18:56
Jack: najedz sie cukierkow przed matura, byleby nie za duzo, zeby brzuch nie bolal, : D
20 kwi 18:58
Metis: Rób po kolei. Te , których nie umiesz omijaj i rób kolejne. Potem wracaj.
20 kwi 19:00
maturzysta: ale serio chyba przemyce w garniaku jakas czekolade albo cukierki bo bedzie katastrofa xD przed nie moge sie tez obejsc cukru bo zasne juz po 15minutach xD
20 kwi 19:24
Mila: Przynieś zaświadczenie lekarskie i masz prawo posilić się na sali, po czasie ustalonym przez lekarza, w obecności komisji .
20 kwi 19:30
5-latek : Czy masz niedocukrzenie ze musisz wziąć cukier ? Przeciez możesz poprosic ktroregos z pilnujących żeby przygotowqal Ci wode z cukrem .
20 kwi 19:31
5-latek : Dobry wieczor Milu emotka Nie ma już dzisiaj sil na ćwiczenia . Czwiczenie nr 25 zrobiłem rano ale już przykład 3 ze strony 82 nie bardzo rozumiem ale nie chce zaczynać Rozumiem ta definicje tej granicy prawostronnej w
20 kwi 19:35
maturzysta: nie mam teoretycznie zadnych problemow zdrowotych, ale zauwazyłem, ze gdy po ~1,5h liczeia zjem coś, chociazby jakies cukierki to odrazu lepiej mi sie mysli przez kolejne 1,5h emotka
20 kwi 20:09
Mila: Trenuj bez jedzenia i picia. Tuż przed wejściem na salę zjedz kawałek czekolady i będzie dobrze. Matura to stres, zatem zapomnisz o jedzeniu i piciu. W pracy masz jedną przerwę na posiłek, czasem w ciągu 12 godzin. Wkraczaj w dorosłe życie.
20 kwi 21:23