matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
dzieki:)
agi:
sporzac wykresy funkcji y=f(x−3) y=−f(x) y=f(−x)
19 kwi 21:13
Jerzy:
A jaka jest funkcja f(x) ?
19 kwi 21:42
kokardunia:
y=f(x)
19 kwi 22:30
Jerzy:
a) przesuń f(x) o 3 w prawo b) odbij względem osi OX c) odbij względem OY
19 kwi 22:35