matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ile rozwiązań ma równanie |x^2-x| = |x|
mi:
ile rozwiązań ma równanie |x
2
−x| = |x| odp. 2 prosze o rozwiazanie
19 kwi 07:03
kochanus (z komorki):
Rozwiaz graficznie
19 kwi 07:59
Jerzy:
x
2
− x = x lub x
2
− x = − x
19 kwi 08:12