| 1 | ||
( | )2−2sinxcosx=1 | |
| 4 |
| 31 | |
| 256 |
| 1 | ||
sinx + cosx = | // 2 | |
| 4 |
| 1 | ||
1 + 2sinxcosx = | ||
| 16 |
| 15 | ||
sinxcosx = − | ||
| 32 |
| 1 | 15 | |||
z2 − | z − | = 0 | ||
| 4 | 32 |
| 1 ± √31 | ||
z = | ||
| 8 |
| 1 | 1 | |||
(z1)4 + (z2)4 = | ( (1 + √31)4 + (1 − √31)4) = | (2 * ( 1 + 6 * 31 + | ||
| 84 | 84 |
| 1 | 1 | 2296 | 287 | |||||
312)) = | * (2 ( 1 + 186 + 961) = | * 2 * 1148 = | = | = | ||||
| 84 | 84 | 84 | 83 |
| 287 | ||
| 512 |
| 1 | 1 | 15 | ||||
sinx+cosx= | to sin2x+2sinx*cosx+cos2x= | ⇒ sinx*cosx= | ||||
| 4 | 16 | 32 |
tak:
| 15 | ||
sin4x+cos4x=(sin2x+cos2x)2−2sin2x*cos2x = 1−2*( | )2 = | |
| 32 |
| 225 | 287 | |||
= 1− | = | |||
| 512 | 512 |