| dy | dy | |||
y − x | = 1 + x2 | |||
| dx | dx |
| dy | |
(−x−x2) = 1 − y | |
| dx |
| dy | dx | ||
= | / ∫ | ||
| 1−y | −x−x2 |
| dy | dx | |||
∫ | = ∫ | |||
| 1−y | −x−x2 |
| dx | x+1 | |||
∫ | = ln|x+1| − ln|x| = ln| | |||
| −x−x2 | x |
| x+1 | ||
−ln|1−y| = ln| | + C / e(...) | |
| x |
| (x+1)C | ||
y = | + 1 | |
| x |
| Cx | ||
y = | + 1 | |
| x + 1 |
| dy | ||
y−1=(x2+x) | ||
| dx |
| dx | dy | ||
= | |||
| x2+x | y−1 |
| dx | dy | |||
∫ | =∫ | |||
| x2+x | y−1 |
| (x+1)−x | dy | |||
∫ | =∫ | |||
| x(x+1) | y−1 |
| dx | dx | dy | ||||
∫ | −∫ | =∫ | ||||
| x | x+1 | y−1 |
| Cx | |
=y−1 | |
| x+1 |
| Cx | ||
y= | +1 | |
| x+1 |