Funkcje
Andrew: Największa i najmniejsza wartość funkcji:
Który z prostokątów o polu 4 ma najmniejszy obwód?
18 kwi 20:02
ZKS:
Pokaż co tam próbowałeś zrobić.
18 kwi 20:15
Andrew: P=x(2−x)
18 kwi 20:17
Andrew: sory to nie do tego zadania
18 kwi 20:18
Andrew: Do tego nic nie mam
18 kwi 20:23
ZKS:
Jak wygląda wzór na pole prostokąta?
18 kwi 20:41
Andrew: a*b
18 kwi 20:46
ZKS:
Ile jest równe pole?
18 kwi 20:47
olekturbo: ab = 4
L = 2(a+b)
Wyznaczasz a lub b i liczysz
18 kwi 20:47
Andrew: Dziękuje.
20 kwi 14:44