matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
def ciąg gemotryczny
fineasz:
czy pierwszy wyraz ciągu geometrycznego z definicji może być równy 0?
18 kwi 12:31
Jerzy:
Może
18 kwi 12:34
Jurek:
a
2
a
1
= 0, a
2
= ?, q =
ile to jest w tym przypadku?
a
1
18 kwi 14:30