matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
asd
pytanie:
3
√
3
*
6
√
3
= 3
1
/
3
+
1
/
6
= 3
2
/
6
+
1
/
6
= 3
1
/
2
=
√
3
17 kwi 13:21
Luna :
7 maj 08:05
Jolanta:
Dobrze zrobione a
m/n
=
n
√
a
m
. a
m
*a
n
=a
m+n
3
√
3
=3
1/3
7 maj 09:59