asd
pytanie: 3√3 *
6√3 =
9√3
17 kwi 13:11
pytanie: przepraszam 9√9?
17 kwi 13:11
pytanie: a nie jednak 9√3 bo 31/3 * 31/6 = 31/9 tak?
17 kwi 13:13
g: Obie strony podnieś do potęgi 9−tej.
17 kwi 13:14
pytanie: 
To nie rownanie tylko pytam sie ile wyjdzie z tego obliczenia
17 kwi 13:15
pytanie: | 1 | | 1 | | 2 | | 1 | | 3 | | 1 | |
| + |
| = |
| + |
| = |
| = |
| |
| 3 | | 6 | | 6 | | 6 | | 6 | | 2 | |
...
√3
17 kwi 13:16
5-latek : 31/3*31/6= 31/3+1/6= 34/12+2/12= 36/12= 31/2=√3
17 kwi 13:20
5-latek : A nawet tak jak napisales wspólny mianownik to 6
17 kwi 13:21