matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pilne
jadziaa33:
pilne
1
1
Obliczyc norme elementu x dla x(t)= t−
X=L
1
[
,2]
t
2
1
||x|| =∫|x(t)| dt = ∫|t−
| ≤ i nie wiem jak to dalej rozpisac zeby bylo poprawnie
t
16 kwi 21:54