m0
mat: | | 1 | | 1 | |
wyznacz miejsca zerowe funkcji f(x)=|cosx− |
| |− |
| |
| | 2 | | 2 | |
prosze o rozpisanie
16 kwi 17:55
mat: ?
16 kwi 18:01
mat: pomocyy
16 kwi 18:27
ICSP: Wystarczy rozwiązać równanie f(x) = 0
16 kwi 18:32
szukam odpowiedzi;_;: masz odpowiedzie do tego zadania?
cosx − 12 = 0
cosx = 12
x = 60°
nie dam sobie reki uciac
16 kwi 18:40
szukam odpowiedzi;_;: cos czuje, ze nie o to chodzilo w tym zadaniu, hehehe, no coz − staralam sie
16 kwi 18:52
Mila:
| | 1 | | 1 | | 1 | | 1 | |
cosx− |
| = |
| lub cosx− |
| =− |
| ⇔ |
| | 2 | | 2 | | 2 | | 2 | |
cosx=1 lub cosx=0
16 kwi 23:35