matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz prawdopodobienstwo warunkowe
ula:
O zdarzeniach losowych A, B wiadomo, ze: ˙ P(A ∪ B) = 0, 6, P(A) = 0, 3 i P(A|B) = 0, 25. Oblicz prawdopodobienstwo warunkowe P(B|A)
16 kwi 14:26
ula:
up
16 kwi 21:26
ula:
ktos pomoze?
17 kwi 08:02