matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz kat ostry
Paweł:
Pole rombu o obwodzie 4√2 wynosi 1 oblicz kat ostry tego rombu
15 kwi 21:07
Mila:
4
√
2
a=
=
√
2
4
P=a
2
*sinα 1=(
√
2
)
2
*sinα
1
sinα=
2
π
α=
6
15 kwi 21:13