matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
xxxy:
Rozwiaz uklad rownan:
1
y=(
)
x
π
y=log
π
x
15 kwi 18:09
xxxy:
pomoże ktoś ?
16 kwi 13:29
zef:
1
(
)
x
=log
π
x
π
A teraz ?
16 kwi 13:30
xxxy:
nie wiem jak zamienić ten logarytm
16 kwi 13:55
xxxy:
?
16 kwi 15:09
===:
1=π
x
log
π
x
16 kwi 15:11
xxxy:
Doszłam do tej postaci, ale nie wiem co z tym dalej zrobić?
20 kwi 22:06
xxxy:
pomoże ktoś?
20 kwi 22:42