Oblicz wartość wyrażenia
kocica: | a2−3a+2 | | 2a2+11a+5 | |
| * |
| dla: |
| 2a2+5a+2 | | a2+4a−5 | |
a.a=−3
b.a=2
c.a=3
d.a=−3
15 kwi 11:59
Jerzy:
Weż się do roboty leniu
15 kwi 12:01
kocica: Inteligentna odpowiedz ,ciekawe co Ty tu robisz,zapewne masz ten sam problem...ugryz się w
język następnym razem ...ja jestem tu bo potrzebuję pomocy ,a nie wysłuchiwać Twoich mądrych
rad....idioto....chyba po to jest to forum,tak?
15 kwi 12:10
wredulus_pospolitus:
początkowo myslałem, że jest to uczennica/uczeń z 4−6 klasy podstawowki
teraz ... gdy widze, ze ma do policzenia Δ, to już czuje że to ktoś na poziomie 3 gimbazy, a
może nawet maturę za chwile będzie zdawał
15 kwi 12:11
wredulus_pospolitus:
nie ... Ty nie jesteś tutaj bo potrzebujesz pomocy ... Ty jesteś tutaj bo masz straszliwe braki
i chcesz dostać GOTOWCA
15 kwi 12:12
Jerzy:
To ktoś na żadnym poziomie
15 kwi 12:13
kocica: Bez komentarza,żal mi Was
15 kwi 12:18
Jerzy:
Mnie jeszcze bardziej Ciebie
15 kwi 12:19
wredulus_pospolitus:
kocica:
podałeś/−aś ileś tam zadań ... i poza ich dodaniem nic więcej nie zrobiłeś/−aś.
Na pytanie: 'w czym jest problem?' odpowiadasz, że ze wszystkim i milkniesz.
To jaki wniosek można wysnuć

Tylko taki, że CZEKASZ NA GOTOWCA

Natomiast, jeżeli jesteś w gimnazjum/szkole średniej i nie potrafisz skracać wyrażeń w ułamku
... to ja nie widzę w przyszłości dla mnie tej emerytury ZUSowskiej
15 kwi 12:22