matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
paolkinka:
3
√
12
= ?
12
15 kwi 11:02
yht:
√
12
... =
4
skracanie przez 3
15 kwi 11:04
Jerzy:
Ty próbujesz zrobić coś sama ?
15 kwi 11:05
Jerzy:
Jeszcze możesz to uprościć
15 kwi 11:06
Janek191:
12 = 4*3 więc ....
15 kwi 11:08