matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Zapisz wyrażenie w postaci potęgi liczby 8
SARNA:
14 kwi 22:35
5-latek :
1
8*8
2
*
*
√
8
√
8
=
=licz
8
−2
14 kwi 22:41
Janek191:
3
√
512
* 64 *
√
1
8
*
√
8
1
= 8*64*
*2
√
2
*64 =64*64*8 = 8
5
1
64
2
√
2
14 kwi 22:41