okręg i rownanie
0ona0:

Na rysunku przedstawiono okrąg o równaniu (w okręgu pisze S=(2,−3)
A. (x + 2)
2 + (y − 3)
2 = 4
B. (x − 2)
2 + (y + 3)
2 = 16
C. (x + 2)
2 + (y − 3)
2 = 16
D. (x − 2)
2 + (y + 3)
2 =4
14 kwi 22:12
Janek191:
Pewnie D. Rysunek niezbyt precyzyjny

r = 2 ?
14 kwi 22:19
qazxsw21: janek wrócisz di l.zespolonych ?
14 kwi 22:21
qazxsw21: D na bank
14 kwi 22:22
0ona0: rysunek i dokładne zadanie w linku
pl−static.z−dn.net/files/df9/1b3f8f4485fd19d6af28b4b611d48452.png
14 kwi 22:25