matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zapisz w postaci potęgi
karateka nie mowa:
Zapisz w postaci potegi 0,04
3
/2
14 kwi 21:07
Janek191:
1
1
1
1
1
0.04
1,5
=(
)
1,5
=(
)
1
*(
)
0,5
=
*
=
25
25
25
25
5
1
=
= 5
−3
125
14 kwi 21:25
Karateka nie mowa:
Dzięki
14 kwi 21:37