matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
liczbe przedstaw w postaci a do w gdzie a jest liczba naturalna a w jest liczba
muzykalna109:
3
√
16
*(0,125)do−1/2
14 kwi 17:48
Jolanta:
1
16
1/3
*(
)
−1/2
={2
4
)
1/3
*8
1/2
=2
4/3
*2
3/2
=2
8/6
*2
9/6
=2
17/6
8
8 maj 08:29