| π | π | |||
cos( | ) + sin( | ) = ....? | ||
| 16 | 16 |
| π | √2 − √2 | |||
sin | = | . | ||
| 8 | 2 |
| π | π | |||
cos( | ) + sin( | ) = x //2 | ||
| 16 | 16 |
| π | ||
x2 = 1 + sin | ||
| 8 |
| √2 − √2 | ||
x2 = 1 + | . | |
| 2 |
| √2 + √2 − √2 | ||
x = | ||
| √2 |
| π/4+0 | π/4+0 | π | π | |||||
ω= 8√2(cos | +isin | =8√2(cos | +isin | ) =... no i właśnie | ||||
| 4 | 4 | 16 | 16 |
| α | √1 − cosα | |||
sin | = | |||
| 2 | √2 |
| α | √1 + cosα | |||
cos | = | |||
| 2 | √2 |
czy top już koniec ?
dzięki ISIS, tzn. ICSP, nigdzie takowych nie mogłem znleźć