matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wszystkie krawędzie ostrosłupa prawidłowego czworokątnego
MArta:
Wszystkie krawędzie ostrosłupa prawidłowego czworokątnego mają długość 6. Oblicz pole powierzchni całkowitej
13 kwi 20:31
Janek191:
a = 6
a
2
√
3
P
c
= P
p
+ P
b
= a
2
+ 4*
=
4
13 kwi 20:37