matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
proszę o pomoc
kaesef:
Logarytmy. log
2
( 3 + log10) = ?
13 kwi 19:33
Janek191:
= log
2
( 3 + 1) = log
2
4 = 2 bo 2
2
= 4
13 kwi 19:34
:):
3+log10=3+1=4 log
2
4=2
13 kwi 19:35
kaesef:
dziękuję !
13 kwi 19:37