matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
paula:
Oblicz :
4
log
3
4 − 4 log
3
2 + log
3
9
13 kwi 19:27
:):
4
4log
3
2= 2log
3
4 , log
3
= log
3
4−log
3
9= log
3
4 −2
9
log
3
4 −2log
3
4+log
3
4 −2= −2
13 kwi 19:34