matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyznacz zbiór wartości funkcji
Ahaś:
2x
2
+ 3
f(x) =
x
2
+ 19
13 kwi 18:03
formula:
zw=R−{2}
13 kwi 18:06
Ahaś:
formula, a skąd to się wzięło?
13 kwi 18:10
formula:
2x
2
podana funkcja ma asymptote pozioma dla y=
x
2
13 kwi 18:13