wykres
wykres: Naszkicuj taki wykres: (x,y∊R)
1) p(x,y)=∃t>0 x+t=y.
13 kwi 12:00
kochanus_niepospolitus:
p(x,y) = ....

czemu się równa ?
13 kwi 12:24
wykres: takiej funkcji zdaniowej jak widac po znaku =
13 kwi 12:37
Janek191:
Powinno być
p(x, y) ⇔ ∃ t > 0 x + t = y
13 kwi 12:49
Janek191:
13 kwi 12:53
wykres: i tak w nieskonczonosc do lewej strony w gore?
13 kwi 14:59
kochanus (z komorki):
To co zapisalem prezentuje rodzine funkcji liniowych o wspolczynniku a=1 i b> 0
13 kwi 15:08
wykres: czyli po prostu polplaszczyzna y>x?
13 kwi 15:29
wykres: ?
13 kwi 23:58
wykres:

2) φ(x)⇔(∀x)(xy<1)
wykres to {0} (czyli jeden punkt na osi liczbowej)
dobrze?
16 kwi 10:08
wykres: powinno byc φ(y)...
16 kwi 10:09
wykres: ?
16 kwi 11:44
wykres: dobrze?
17 kwi 16:52