matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ile równa się x ?
Damian:
x2(x+270)=234 700 ile równa się x ? Proszę was! potrzebuje to na teraz
2 sty 19:24
Damian:
x
2
do góry
2 sty 19:42
BiebrzaFun :
≈28,061
2 sty 19:57
bu:
http://www65.wolframalpha.com/input/?i=x^2%28x%2B270%29%3D234700
2 sty 19:57
Wiola:
27=1000 7=x ile wynosi x
27 mar 09:09