matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
liczby zespolone
wrc:
witam , mam problem z zadankami, trudno je naipsac tutaj to wstwiam zdjęcia:
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t34.0-12/12965962_1160512840649892_979840858_n.jpg?oh=de2ed3f241b3d6fb0bd08e344fc61584&oe=570F0647
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t35.0-12/13000480_1160502467317596_2044943941_o.jpg?oh=210292541699383a1fcecee966c078c9&oe=570EFC1C
12 kwi 19:16
Janek191:
1) B
12 kwi 19:19