matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
procenty
kasiula:(:
liczba x jest o 39% większa od liczby y. Z tego wynika, że: A:y=0,7x B:x=1,3y C:y=1,3x D:x=0,3y
2 sty 19:06
kasiula:(:
przepraszam o 30% większa źle przepisałam
2 sty 19:24
asd:
na moje B
2 sty 20:49