Aa
Leo: rozwiaz rownanie log3x−log3(x−5)=2
Log (x−3)−log (2−x)=log(x2−4)
12 kwi 09:04
Jerzy:
Założenia i wzór na różnicę logarytmów
12 kwi 09:32
5-latek : Dzien dobry
Jerzy 
Z tego co widać to maturzysta . (tragedia
12 kwi 09:49
Jerzy:
Witaj
12 kwi 09:52
5-latek : Powtarzam teraz funkcje wymierne sobie
I to tak jest jak się przez 3 lata liceum wierzy ze internet załatwi wszystko .
Przychodzi matura i ....

blada
12 kwi 10:01
5-latek : log
3 x−log
3(x−5)=2
dla x>0 i x−5>0 czyli x>5 lub x∊(5,
∞)
log
3x−log
3(x−5)= log
39 bo log
39=2 bo 3
2=9
Potrafisz to rozwiazac dalej ?
12 kwi 10:09
Leo: Robisz to zle cwoczku
12 kwi 10:54
5-latek : Na zdrowie
12 kwi 10:58
Jerzy:
Brawo młody
12 kwi 11:01
Janek191:
Czy tam jest:
log (3 x) − log [ 3(x − 5)] = 2 ? tzn. o podstawie 10 ?
12 kwi 11:10
5-latek : Janek daj spokoj .
To jest bez obrazy gbur .
12 kwi 11:13
Janek191:
Kot udający lwa
12 kwi 11:15