matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
przedstaw liczbę w postaci potęgi o podstawie 2
timek:
{64
−1/3
* 32
1/2
* 4
−9/2
} ______________________ {2
1/3
*256
−1/6
*8
−5/3
}
11 kwi 19:04
Xi Jinping:
64=2
6
32=2
5
4=2
2
256=2
8
8=2
3
Teraz juz łatwo
9 maj 10:58