matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Na rysunku obok przedstawiono wykres funkcji f:<-3;6> -> R. Podaj dziedzinę funk
Zuzia :
Na rysunku obok przedstawiono wykres funkcji f:<−3;6> −> R. Podaj dziedzinę funkcji g(x)=f(−x) i naszkicuj jej wykres.
https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t34.0-12/12987925_1040145239411399_1254599227_n.jpg?oh=43c11577022cf7807d5cc5295b29b870&oe=570C7EDE
10 kwi 20:11
Janek191:
< − 6, 3 >
10 kwi 20:27