matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiąż trójkąt prostokątny,jeśli
gkpl:
Rozwiąż trójkąt prostokątny,jeśli a) x=2, β=30 stopni b) y=4, β=45 stopni c) z=8, α=60 stopni d) y=√3 β=20 stopni e) z=6√3 α=30 stopni
7 kwi 22:42
zef:
Rozwiąż trójkąt prostokątny
7 kwi 22:43