matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ROZŁÓŻ NA CZYNNIKI PIERWSZE LICZBY A I B,A NASTĘPNIE WYZNACZ NWW(A,B) ORAZ NWD(A
adi89:
A)a=2, b=60 B)a=429 b=143 C)a=105 b=187
2 sty 13:55
klaudia:
A)a=2, b=60 B)a=429 b=143 C)a=105 b=187
8 lis 19:46