matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
plis
janekjanek:
Oblicz
3
1
64 do potęgi
*
2
2
4
a)
(2
√
2
)
2
7 kwi 21:48
Janek191:
1
( 64
0,5
)
3
*
16
8
3
=
=
= 4
4*2
16*8
7 kwi 21:55
janekjanek:
A skad te 0,5?
7 kwi 21:58
janekjanek:
A mi wyszło 2 a w odpowiedzi 4 jest
7 kwi 22:00
ania:
7 kwi 22:01
janekjanek:
Ania to chyba nie do mnie
7 kwi 22:02