matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
przedstaw w postaci jednej potęgi
adi89:
√
3
*
3
√
9
6
√
3
2 sty 13:37
kaz:
3
1/2
*3
2/3
3
7/6
=
=3
3
1/6
3
1/6
2 sty 13:43
Sasetka 91:
3
1
2
* 3
2
3
= 3
7
6
* 3
−1
6
= 3
3
1
6
2 sty 13:44
adi89:
oks wszystko rozumię ale czemu jest 3
7
6
2 sty 13:58