Całka (pole obszaru)
qazxsw21:

To znowu ja

tym razem:
y1=x
3 −2x
2 −3x
y2=0
x=1
x=2
I teraz pytanie odnośnie tego obszaru wskazanego strzałką, tego mam nie brać pod uwagę gdyż
przedział całkowania to po prostu <1,2>, więc bierzemy pod uwagę tylko obszar zakreskowany
zielono−czarnymi powidzmy "kreskami"

?
Przynajmniej takie jest moje zdanie

, bo jest to miejsce kiedy przecinaja się wszystkie
wykresy funkcji

Wskażcie mi drogę bądź tylko potwierdźcie moje domiemania koledzy i koleżanki, z góry dziękuje
za weryfikacjąę bądź ewentualną poprawkę