matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz a
Mateusz:
Punkt A=(−
3
2
,a) nalezy do wykresu funkcji y= 9
x
. Oblicz a
7 kwi 16:42
kochanus_niepospolitus:
a = 9{−3/2) −−> a = ...
7 kwi 16:43
bartek:
1
a=
27
7 kwi 16:43