matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zamiana podstawy logarytmu
MAX:
log
4
9 + log
2
6 = A. log
2
18 B. log
2
27 C. log
4
27 d. log
4
108
7 kwi 16:33
Mila:
log
2
9
log
2
9
log
4
9=
=
=
1
2
log
2
9=log
2
(9
1/2
)=log
2
3
log
2
4
2
log
2
3+log
2
6=log
2
(3*6)=log
2
(18)
7 kwi 17:00