matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Naszkicuj wykres i podaj wlasnosci funkcji
matfiz:
Naszkicuj wykres i podaj wlasnosci funkcji ; a)f(x)=3 przez x b)f(x)=12przez x c)f(X)= 1 przez 2x
7 kwi 14:24
52:
http://www.matemaks.pl/program-do-rysowania-wykresow-funkcji.html
7 kwi 15:40