matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
try
szarlotka:
mam problem z odczytaniem x z przedzialu <0, 2π> sin (x+
π
6
) = 1 x +
π
6
=
π
2
+ 2kπ x =
π
3
+ 2kπ dobrze?
6 kwi 20:24
Janek191:
Dla k = 0
π
x =
∊ < 0, 2π >
3
6 kwi 21:58