Wysokość stożka
Wojtek: Pole przekroju osiowego stożka wynosi 12cm2 a objętość 12πcm3. Oblicz promień i wysokość
stożka. Promień wyliczyłam wyszedł mi 3. Jak mam wyliczyć wysokość?
5 kwi 22:10
Wojtek: i jeszcze jedno:
Dane z programu „regresja”
a = 2.070114 sigma
a=0.027255
b=0.932924 sigma
b=0.327247
współczynnik korelacji r = 0.999
co z tym dalej mam zrobić
5 kwi 22:12
yht:
r*h = 12
3*h = 12
h = 4
5 kwi 22:13
Wojtek: Dzięki wielkie! Ps to drugie zadanie nie jest moje ktoś się podczepił pod tą samą nazwą
5 kwi 22:15
yht:
kapnalem sie, ktoś ewidentnie sie nudzi i podszywa się pod użytkowników
5 kwi 22:35