matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
😀
młoda:
Najmniejsza wartość funkcji f(x)=2(x−4)
2
−3 w przedziale <−3;1> jest równa?
5 kwi 21:07
52:
f(−3)=? f(1)=? f(x
w
)=?
5 kwi 21:09
młoda:
co wstawić zamiast tych znaków
5 kwi 22:07