ssss
jareksz138: Powierzchnia boczna stozka po rozwinieciu na płaszczyźnie jest połkolem. Wynika stad ze miara
kata α miedzy tworzaca stozka a płaszczyzna podstawy spelnia warunek
A. α=30 stopni
B. α= 45 stopni
C.α=60 stopni
D.30 stopni<α<45 stopni
2 sty 11:30
jareksz138: Powierzchnia boczna stozka po rozwinieciu na płaszczyźnie jest połkolem. Wynika stad ze miara
kata α miedzy tworzaca stozka a płaszczyzna podstawy spelnia warunek
A. α=30 stopni
B. α= 45 stopni
C.α=60 stopni
D.30 stopni<α<45 stopni
2 sty 19:23