matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy!!
Grzesiek199:
27
665
*
3
√
3
−92
/ (
1
3
)do potegi
152
2
4 kwi 18:17
Mila:
27=3
3
27
665
=3
3*665
3
√
3
=3
1/3
3
√
3
−92
=3
−92/3
1
(
)
152/2
=3
−76
3
11 maj 16:05