4 kwi 17:35
glax: podbijam
4 kwi 17:41
Mila:
Bez nerwów. Czekaj.
4 kwi 17:48
glax: dobrze
4 kwi 17:51
Mila:

|AB|=2r
|OS|=h
ΔSPK∼ΔSOB⇔
h*|PK|=r*(h−a)
a*h
√2=2rh−2ra
a*h
√2+2r*a=2rh
a*(h
√2+2r)=2rh
================
4 kwi 18:11
glax: dziękuje
Milu
4 kwi 18:13
Mila:
Zgadza się z odpowiedzią?
4 kwi 18:45
glax: wszystko tak jak powinno być

jeszcze raz dziękuje
4 kwi 18:51
Mila:
4 kwi 20:02
5-latek : glax 
Wszystko jest ładnie i pięknie .
Ale co będzie gdy do zadania będzie trzeba zrobić samemu rysunek ?
Przy tej pani minister można się tego spodziewać .
4 kwi 20:37
glax: wezmę
Mile ze sobą
4 kwi 20:40
Mila:
4 kwi 20:44
5-latek : Wtedy do mnie napisz
Ja tez z przyjemnoscia ja poznam
4 kwi 20:46