matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Zamiana jednostek
A.A.:
Jest w stanie ktoś pomoc w zamianie jednostek ?Zamiana mPa na mikroN/m
2
4 kwi 14:41
dero2005:
N
1mPa = 10
−3
Pa = 10
−3
m
2
N
1μPa = 10
−6
Pa = 10
−6
m
2
10
−3
= 10
3
10
−6
N
1mPa = 1000 μ
m
2
4 kwi 15:05