matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Proszę o dokładne obliczenia
Anonim:
Liczba 2
4
3
*3√2
5
jest równa
3 kwi 12:12
M:
12 maj 06:04
Jolanta:
Jeżeli to jest 2
4/3
*
3
√
2
5
=2
4/3
*2
5/3
=2
9/3
=2
3
=8
12 maj 13:58