matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Sprawdź czy funkcja jest ciągła
Alicja:
f(x)=U{3x}{(x−5)
2
x=5
1 kwi 23:30
Alicja:
3x
f(x)=
x=5
(x−5)
2
1 kwi 23:30
Alicja:
Nie wiem jak rozłożyć to równanie kwadratowe bo tak czy inaczej nic mi się nie może skrócić
1 kwi 23:49
Alicja:
3
wychodzi
0
1 kwi 23:55